Wie ben ik?

Marion Howe business administration

Mijn naam is Marion Howe-van Gaal. Ik ben een ondernemer uit een familie van ondernemers en  getrouwd met een ondernemer.

Gestimuleerd door mijn vader heb ik in 1988, net 25 jaar oud, de stap naar het ondernemerschap gezet met mijn eigen bedrijf: Perfection Automatiseringen. Door de jaren heen ben ik mij meer gaan richten op het organiseren en managen van de interne zaken, de financiële administratie en HRM van het bedrijf. Eind 2001 was het tijd voor iets nieuws en heb ik mijn aandeel in dit succesvolle IT bedrijf aan mijn zakenpartner verkocht.

Zoekende naar een nieuwe uitdaging kwam begin 2004 het nieuwe software bedrijf van mijn man op ‘mijn pad’. Binnen dit nieuwe innovatieve bedrijf heb ik de gehele financiële administratie en back-office opgezet en beheerd. Binnen de HRM heb ik naast de dagelijkse zaken het personeelshandboek inclusief de werknemersregelingen geschreven en geïntroduceerd. Contacten met facilitaire bedrijven, banken, accountants maar ook de belastingdienst waren dagelijkse kost; kortom ik beheerde de gehele administratieve backoffice voor dit bedrijf. In de jaren die volgde is mijn focus meer op de financiële administratie gaan liggen.

In 2014 was het tijd voor een nieuwe uitdaging en is KnowHowe geboren. Omdat ik van korte lijntjes hou ligt mijn focus op het ontzorgen (lees regeltante) van het MKB. Start-up en scale-up bedrijven zijn een geliefde uitdaging voor mij.

Persoonlijke aanpak

Hoe kan ik u helpen?

Contactformulier